top of page

Nauti Lapin elämyksellisyydestä keskellä vilkkainta Tamperetta. Lapland Hotels Tampere tuo kaupunkiin Lapin taianomaisen tunnelman ja lämminhenkisen vieraanvaraisuuden. Hotellin sydän on Dabbal Kitchen & Bar, jonka upeat makuelämykset kertovat pohjoisen arktista tarinaa myös kauneudellaan.

HUONEET

Northern Comfort, yhden hengen huone 138,00 € / vrk

Northern Comfort, kahden hengen huone 158,00 € / vrk

Northern Deluxe, yhden hengen huone 168,00 € / vrk

Northern Deluxe, kahden hengen huone 188,00 € / vrk

MAJOITUSHINTAAN SISÄLTYY
Aitojen makujen buffetaamiainen sekä hotellin asiakassaunojen käyttö. Hinta oikeuttaa myös Lapland Hotels Club -pisteisiin ja etuihin.

MAJOITUSVARAUKSET JA VARAUSEHTO
Majoitusvaraukset kiintiöstä Lapland Hotels Tampereelle onnistuvat osoitteessa https://www.laplandhotels.com käyttämällä koodia ALLKARKI24.

Varauksen voi tehdä myös puhelimitse (+358 3 383 0000) tai sähköpostitse (tampere@laplandhotels.com). Tarjoushinnan saa majoitukselleen mainitsemalla varauksen teon yhteydessä koodin Esimerkkivarauskoodi.

Varaukset kiintiöstä tarjoushinnoin 22.2.2024 mennessä, jonka jälkeen päivän majoitushinnalla ja varausehdoilla.

Majoitusvaraukset tehdään joustavin varausehdoin, joiden mukaan varaukselle pätee kuluton muutos- ja peruutusoikeus tulopäivään klo 18.00 asti.

 

Majoituksen maksu suoritetaan paikanpäällä hotellin vastaanottoon (käteinen, pankki- tai luottokortti). Tämän tarjouksen liitteenä mainittuja ehtoja sovelletaan kiintiöstä tehdyille yksittäisille majoitusvarauksille ainoastaan kohtien ”Muut ehdot”, ”Vakuutukset” ja ”Force Majeure” osalta. Nämä esitetään myös kunkin majoitusvarauksen omalla yksilöllisellä varausvahvistuksella.

Lapland Hotels Tampere Northern Deluxe King.jpg
Lapland Hotels Tampere Northern Comfort double bathroom 3.jpg

Lapland Hotels
Yliopistonkatu 44, Tampere

Dream Hostel & Hotel
Äkerlundinkatu 2, Tampere

2hh Twin (erilliset vuoteet)

2hh Double (parivuode)

Hinta per huone 99€ aamiaisella. Hinta voimassa 17.12. asti.

 

Varauksen teko onnistuu joko sähköpostia laittamalla tai soittamalla (+358 45 236 0517) ja koodi Kärkikokous2024  mainitsemalla. 

Tutustu tarkemmin: https://www.dreamhostel.fi/

bottom of page